Groepsactiviteiten
We hebben tot nu toe 8 maal een groepsactiviteit georganiseerd. We werken in het huis en de barn en ook in de omgeving van Krachimir, zoals in de prehistorische grotten. Onze ervaring is dat de plek bijdraagt aan ongekend diepe en snelle processen.
We bieden workshops aan gericht op verstilling, zelfontplooiing en ook het leren begrijpen van onbegrepen symptomen. We werken met lichaamswerk (adem-qigong), systemische opstellingen, lichaamsgerichte traumatherapie en natuurcoaching.
Vanaf 2016 zullen we jaarlijks meerdere workshops aanbieden.

Workshop Bulgarije 2016

Van 30 september t/m 7 oktober is er een workshop geleid door Heleen en Albert Grooten, waarbij Albert naast de activiteiten van Heleen natuurcoaching aanbiedt.

Het maximaal aantal deelnemers in alle cursussen is 8 personen. De kosten van de workshop (inclusief eten en vervoer ter plaatse) zijn € 525,- Dit is exclusief de vlucht van Nederland naar Sofia. Kosteloze overnachting in een tent op het terrein is mogelijk. Tegen een geringe vergoeding is slapen bij een dorpsbewoner of een overnachting in een hotel of pension op 15 km afstand te regelen.
Heb je interesse, neem dan voor meer informatie contact op met Heleen op 0631774896 of