Vakantie doeleinden
Ons huis en de prachtige plek bieden we graag te huur aan. De plek kan gebruikt worden voor vakantiedoeleinden, van kleine groepen tot maximaal 20 personen.

Het huis en de barn
Het terrein in ca 3000 m2 groot. Het huis bestaat uit 2 verdiepingen. Het is gebouwd in de typische Bulgaarse stijl en ligt tegen een berg aan. Het ligt op 300 meter hoogte. In het huis zijn 2 slaapkamers (met 2 tweepersoons bedden en één eenpersoonsbed),een grote woonkamer, een keuken en 2 eenvoudige badkamers. 

In totaal zijn er 3 toiletten en een buiten "huisje". Er kan gekookt worden op een eenvoudige elektrisch fornuis (2 pits),een magnetron en houtkachels met ovens.
Er is, wanneer de 4 aanwezige koepeltentjes gebruikt worden, capaciteit voor ca 12 mensen om te overnachten. Er is een groot balkon aan de voorzijde en een terras aan de achterzijde, beide in de schaduw. De inrichting en de stijl van het huis zijn sober Bulgaars, er is geen sprake van enige luxe.
Naast het huis staat de “barn”, een grote schuur, die geschikt is voor het werken met groepen. De bovenverdieping heeft een oppervlakte van ca 100 vierkante meter en verder zijn er beneden een keuken en een zitkamer.
Op de bovenverdieping is er plaats om te werken met een groep van ca 20 mensen. Wanneer allen willen overnachten, dan kan dat of in zelf mee gebrachte tenten op het terrein of zelf mee gebrachte matrassen.
Aan de rand van het terrein stroomt een riviertje dat in de zomer voor verkoeling kan zorgen. Binnen en ook buiten is er ruimte voor natuurcoaching, qigong en andere activiteiten.

Groepsactiviteiten
We hebben zelf tot nu toe 8 maal een groepsactiviteit georganiseerd met groepen variërend van 6 tot 10 mensen.

Sabatical
De stilte en leegte in de omgeving lenen zich goed voor een sabatical. In overleg is voor een langere periode huur een aangepaste prijs mogelijk.
Overnachting in de omgeving:
In het dorp logeren is mogelijk. Een aantal buren bieden tegen lage prijzen een kamer in hun huis te huur aan. Deelnemers die hiervan gebruik maakten hebben ons verteld over hoe hun douche door de familie met hout werd opgestookt en over overvloedige Bulgaarse ontbijttaferelen.
In het op 15 km afstand gelegen stadje Belogradchik zijn eenvoudige hotels te vinden.
De stad heeft een eigen website met adressen van uitstekende hotels.
Het gebied kent een landklimaat, de winters zijn zeer koud, de zomers heet. Ons huis heeft weliswaar houtkachels, maar is niet ingericht op comfort bij grote koude. We verhuren het huis daarom in de maanden april t/m oktober.